Szálláslehetőségek


A rendezvény hivatalos szálláshelyeiről alább talál információkat. A rendezvényre érkező vendégek a szálláshoz adott kedvezményeket a szálláshelyen az „EBA2016” jelszó közlésével vehetik igénybe, a rendezvény ideje alatt.

Hotel Magyar Király****


Cím: 8000 Székesfehérvár, Fő u. 10.

Telefonszám: +36 22 311 262

A hotel honlapja

Székesfehérvár szívében, a teljes egészében megszépült történelmi belvárosban, a színház szomszédságában, a sétálóutca elején található a négycsillagos Hotel Magyar Király.

A Zichy-háznak is nevezett klasszicista palota az 1820-as évek elején Pollack Mihály segédletével épült. 1870 óta szállóként működött, azonban 1949-es államosítását követően más funkciót kapott. 1958-tól újra hotelként üzemelt, de eredeti nevét csak 1990 óta viseli újra. A szálloda a hosszú évek alatt több átalakításon és felújításon esett át, a legutóbb 2010-ben. Az átépítésnél fontos szempont volt, hogy a szálloda amellett, hogy megőrzi eredeti vonásait, megfeleljen a XXI. századi szállóvendég minden igényének. A vaskos falakkal és robosztus boltívekkel tökéletes harmóniát alkotnak a modern üveg- és faelemek.

HOTEL NOVOTEL****


Cím: 8000 Székesfehérvár, Ady Endre u. 19.

Telefonszám: +36 22 534 300

A hotel honlapja

Érezze magát otthon a négycsillagos szállodában Székesfehérvár belvárosában!

Kellemes környezet, modern berendezések és sok természetes fény teszik szobáját kellemessé munkához vagy lazításhoz. Az óriás ablakokon beáramló napfény egy jó napkezdést jelentenek, egy finomságokkal teli reggeli után.

HOTEL SZENT GELLÉRT***


Cím: 8000 Székesfehérvár, Mátyás király krt. 1.

Telefonszám: +36 22 510 810

A hotel honlapja

A Szent Gellért Szálloda Székesfehérvár történelmi belvárosában helyezkedik el.

A központi elhelyezésének, nyugodt és platán fákkal övezet kertvárosi környezetének köszönhetően a szálloda mindenki számára ideális célpont. Kiinduló pontként szolgál egy kellemes városi program megszervezéséhez.